Elm: ”Ser redan fram emot nästa säsong”

13 november, 2013 |

David Elm – Årets skyttekung i Kalmar FF

1. Först och främst, grattis till utmärkelsen Årets skyttekung i Kalmar FF.
– Stort tack. Det är alltid trevligt med utmärkelser och för mig blev det en ny erfarenhet då jag aldrig tidigare fått priset.

David Elm – Årets skyttekung i Kalmar FF

1. Först och främst, grattis till utmärkelsen Årets skyttekung i Kalmar FF.
– Stort tack. Det är alltid trevligt med utmärkelser och för mig blev det en ny erfarenhet då jag aldrig tidigare fått priset.

2. Sex mål på elva matcher sedan återkomsten till Kalmar FF är minst sagt ett imponerande facit?
– Det tog lite tid att komma in i laget men allt eftersom har det känts bättre och bättre. Det är nästan synd att Allsvenskan är slut för om det hade varit tio omgångar kvar så tror jag vi hade kunnat avancera ytterligare i tabellen.

3. Vilket/vilka mål vill du lyfta fram som lite extra?
– 2-1-målet borta mot Öster var en riktigt härligt känsla samtidigt som det skulle visa sig bli helt matchavgörande. Även båda målen borta mot Helsingborg var viktiga när vi vände ett tungt underläge till seger.

4. Känns det lite som revansch för dig med tanke på att du fick begränsad speltid i din förra klubb Elfsborg?
– Ingen vill sitta och nöta bänk, så det är klart att man är en gladare fotbollsspelare idag. Jag vill inte snacka om personlig revansch utan det viktigaste för mig var att hitta tillbaka till glädjen med fotbollen.

5. Hur ser du annars på säsongen?
– Vi ska vara nöjda och gör en riktigt bra avslutning på säsongen. Att vi knep en bronsmedalj var starkt och man ser verkligen redan fram emot nästa säsong.

6. Till sist, vad kan vi förvänta oss av David Elm 2014?
– En ännu hungrigare spelare som vill vinna titlar med Kalmar FF. Jag har inte satt upp någon personlig målsättningen utan för mig gäller det att bygga vidare på det som varit bra. Jag ser fram emot en spännande och intressant säsong 2014.

Annons