EM-kval för P18/96-landslaget

13 november, 2014 |

90 minuter för bröderna Ramhorn i 2-2 matchen mot Ukraina

I går inledde det svenska P18/96-landslaget EM-kvalet med att spela 2-2 mot Ukraina.

Med i förbundskapten Claes Erikssons startelva fanns Kalmar FF:s Johan och Sebastian Ramhorn, båda två fick Claes förtroende under hela matchen.

Sverige kunde gå till halvtidsvila med en 2-0 ledning sedan Vlmir Berisha gett Sverige ledningen på straff och Isak Ssewankambo utökat till 2-0 innan halvleken var slut.

I andra halvlek kom dock Ukraina igen och kunde både reducera och kvittera inom loppet av fem minuter. Ukraina fick sedan ett toppläge att avgöra matchen när man fick en straff med tio minuter kvar, Sixten Mohlin rädddade dock straffen och Sebastian Ramhorn var först framme på returen och kunde rensa undan och Sverige klarade därmed oavgjort.

För Sveriges del väntar nu värdnationen Israel på fredag och Bulgarien på måndag.