Emil Halldin ny spelarutvecklare för U13-U15

4 juli, 2020 | Nyhet

Emil Halldin är klar som ny spelarutvecklare för Kalmar FF ungdom. Han kommer främst att utveckla spelare i åldrarna 13-15 år.

Lucas Nilsson, klubbchef Kalmar FF
– Emil ville verkligen komma till Kalmar FF och bidra med att skapa en ännu bättre utvecklande miljö med lärande och fotbollsglädje i fokus. Vi vill moderniseras i vår fotbollsutbildning för 13 till 15-åringar där barnkonventionen och en bra fotbollsutbildning gemensamt bidrar till att vi får fram trygga, modiga, fantasifulla och ödmjuka människor som även är väldigt bra utbildade fotbollsspelare. Varmt välkommen Emil!

Emil Halldin
– Jag känner mig stolt, tacksam och glad över att få komma till Kalmar FF och vara tillbaka där allt började i denna vackra stad. Det har varit en krokig resa men jag är oerhört tacksam för all hjälp jag fått från så många olika håll på resan. Då var jag nyinflyttad. Nu kan jag nästan kalla mig kalmarit. Åren jag tillbringat inom lokalfotbollen här i sydöstra Småland har varit otroligt givande och framförallt är det fantastiskt att se alla dessa eldsjälar som finns överallt. Nu börjar ett nytt kapitel och jag är väldigt stolt över att få vara en del av smålands stolthet.

Annons