Emin Nouri förlänger!

28 januari, 2020 | Nyhet

Idag blev det klart att Emin Nouri förlänger sitt avtal med Kalmar FF.

Emin Nouri
– Jag har varit här i stort sett hela min karriär och det känns helt fantastiskt att det är klart med en fortsättning. Man har kommit upp i åren lite och förstår att man inte kan ta det för givet längre. Jag är väldigt tacksam mot Jensa, Jörgen, Nanne och alla ledare. Men även mot styrelsen som har jobbat för att hitta en lösning på det här. Det viktigaste av allt är att man ska kunna bidra på träning och ute på plan. Där känner jag att det finns otroligt mycket kvar att ge. Både i träning och match. Det gäller att jobba hårt och kämpa varje dag för att bli ännu starkare. Jag känner mig glad och tacksam över att få fortsätta vara en del av den här föreningen. Jag vill även passa på att tacka alla supportrar för det fina stödet under det gångna året och här i början av den nya säsongen. 

Annons