En underbar hemmapremiär

11 april, 2011 |

Fem mål i invigningsmatchen på Guldfågeln Arena

Enda smolket i kvällens glädjebägare var att det blev en djurgårdare som gjorde det första målet på Guldfågeln Arena. Med facit i hand kan vi dock bjuda på det för det var en magisk kväll vi fick uppleva.

Bara sju minuter efter DIF:s ledningsmål bjöd Kristoffer Fagercrantz på en underbar kanon och det var kvitterat. Mer mål bjöd inte halvleken på utan publiken fick njuta av spelet och arenans magiska atmosfär.

Andra halvlek var bara knappa kvarten spelad när Daniel Sobralense fick på en riktig tryckare i bortre gaveln som helt ställde Pa Dembo Touray i djurgårdsmålet. När sedan inhoppande Ricardo Santos fick sätta 3-1 med sex minuter kvar av ordinarie tid satt spiken i kistan och den första historiska segern på Guldfågeln Arena gick till Kalmar FF.

Matchfakta från kvällens match hittar du här.