Etrit Berisha

14 januari, 2011 |

Nytt kontrakt med Etrit

Kalmar FF och Etrit Berisha blev idag klara med ett nytt kontrakt för Etrit.

Etrit som nu har gjort tre säsonger i Kalmar FF sedan han kom från moderklubben 2 Krriku 2008, skrev i eftermiddags på ett kontrakt med Kalmar FF som sträcker sig över säsongen 2013.

Nytt kontrakt med Etrit

Kalmar FF och Etrit Berisha blev idag klara med ett nytt kontrakt för Etrit.

Etrit som nu har gjort tre säsonger i Kalmar FF sedan han kom från moderklubben 2 Krriku 2008, skrev i eftermiddags på ett kontrakt med Kalmar FF som sträcker sig över säsongen 2013.

Etrit om sin förlängning
– Det känns riktigt bra att jag nu har skrivit på för ytterligare tre år i Kalmar FF. Efter de tre säsonger jag varit här så har jag utvecklats och lärt mig mycket, speciellt efter förra säsongen då jag fick en hel del speltid. Jag är tacksam mot alla i föreningen som har gett mig bra stöd under hela tiden. Under de kommande tre åren så ska jag, precis som tidigare, ge max varje gång och varje match se till att bli bättre för laget så att vi kan nå nya framgångar.

Svante Samuelsson 
– Etrit etablerade sig i allsvenskan under förra säsongen och visade att han redan håller hög allsvensk klass. Han kommer att fortsätta att utvecklas ytterligare och vi är väldigt nöjda med att ha skrivit ett nytt avtal med honom.

Annons