Etrit räddade poängen i dag

27 juli, 2013 |

Berisha kvitterade på straff och räddade en poäng mot Brommapojkarna

Under ett par matcher nu så har vi vant oss vid att se Etrit Berisha avgöra matcher med sitt fina målvaktsspel men idag fick vi se honom rädda poängen genom att svara för kvitteringsmålet.

Kalmar FF inledde dagens match på Guldfågeln Arena riktigt bra och under matchens första 30 minuter spelade man riktigt fin fotboll och radade upp chanser mot BP.

I den 31:a minuten kom en BP-spelare nere vid kortlinjen och spelade in bollen mot Nenad som halkat omkull och liggandes fick bollen på handen som han försökta dra undan från bollbanan. Assisterande domaren flaggade hejvilt och domare Kristoffer Karlsson blåste straff. En straff som Mauricio Albornoz säkert placerade in i mål.

Kalmar FF tog sig tillbaka efter kallduschen och bara sju minuter senare kom kvitteringen. Det var Jonathan Ring som la in en frispark mot målområdet där Mats Solheim kom uppdykande och nickade in bollen i mål.

Den väntade KFF-forceringen i andra halvlek kom av sig redan i den 54:e minuten då Andreas Eriksson kunde nicka in BP:s 2-1 mål. Brommapojkarna spelade upp sig efter målet och dödade effektivt tid när man inte kunde avancera offensivt.

Med bara 10 minuter kvar av ordinarie speltid fälldes Jonathan Ring i straffområdet och den här gången behövde Karlsson ingen assistans utan pekade direkt på 11-meterspunkten. Etrit Berisha lämnade det södra målet och klev återigen fram som säker straffskytt och säkrade därmed en poäng till Kalmar FF.

Matchfakta från dagens match hittar du här.

Redan nu på lördag klockan 16:00 väntar nästa match hemma på Guldfågeln Arena när Syrianska FC gästar oss. Biljettinformation till den matchen hittar du här