Festim Pasho återvänder till föreningen

29 april, 2020 | Nyhet

Idag blev det klart att Festim Pasho går in som en extra ideell resurs i Kalmar FF. Han kommer först och främst hjälpa till runt akademin men blir även behjälplig i övriga delar av verksamheten. Vi är glada att ha Festim tillbaka i föreningen och hälsar honom varmt välkommen!

Jörgen Petersson, sportchef Kalmar FF
– I det läget vi befinner oss är det oerhört tacksamt att få ta del av Festims kunskaper igen. Det gör att vi kan bibehålla vår höga nivå, både fotbollsmässigt och vid sidan av planen. Lösningen innebär att vi kan bibehålla Stefan Larsson runt A-laget och få extra hjälp runt ungdomsverksamhet och andra uppgifter för att avlasta personalen på sportkontoret. Med Festims breda kunskaper och hjärta för föreningen är han hjärtligt välkommen in i verksamheten.

Festim Pasho
– Det känns väldigt roligt få komma in och hjälpa Kalmar FF. Föreningen ligger mig varmt om hjärtat och jag vet vilket utsatt läge man befinner sig i. Jag har en bra relation till föreningen och det känns bra att kunna hjälpa till och stötta i den mån det går. Då jag har ett annat jobb vid sidan av kanske jag inte kommer kunna vara med på samtliga träningspass. Men där finns det bra uppackning från de ledarna som redan finns i verksamheten.

Lucas Nilsson, klubbchef
– I det läge föreningen befinner sig i just nu är det otroligt tacksamt med hjälp från människor som brinner för Kalmar FF och som ställer upp ideellt. De senaste veckorna är det väldigt många som hört av sig och vill stötta föreningen på olika sätt, vilket känns fantastiskt bra. Som vi tidigare nämnt är även tidigare KFF-spelaren Jon Björklund inne och hjälper till ideellt runt vår samhällssatsning. Sammanfattningsvis märker vi av ett fantastiskt stöd utifrån och utan de ideella krafterna i föreningen hade vår verksamhet varit svår att driva runt. Vill passa på att skicka ett stort tack till alla ideella krafter runt föreningen! 

Annons