Fidan Aliti inför BK Häcken

9 augusti, 2020 | Nyhet

Under eftermiddagen väntar bortamatch mot BK Häcken på Bravida Arena. Kl.14.30 blåser domaren Victor Wolf igång matchen och Fidan Aliti har stora förhoppningar om att studsa tillbaka efter förlusten senast.

– Det var en tuff förlust senast mot Örebro då vi förväntade oss mycket mer av oss själva. både sett till prestationen och resultatet. Vi pratade om innan den matchen att gå för seger och det var det enda som gällde. Därför blir det så klart en stor besvikelse när vi går därifrån med en förlust. Vi har pratat en hel del efter den matchen och vi kan inte fortsätta på det sättet. Vi behöver korrigera en del saker i vårt spel. Samtidigt är det absolut viktigaste att vi fortsätter hålla oss positiva och blickar framåt mot eftermiddagens uppgift. Det är endast på det sättet vi kan komma tillbaka starkare genom att ha en tro på oss själva och det vi gör. Vi vet att det är en tuff match som väntar i eftermiddag mot BK Häcken men vi kommer göra allt för att vinna matchen. Vi har förberett oss väl de här dagarna och hoppas på ett positivt resultat, säger Fidan Aliti.

Även om supportrarna inte kan vara på plats på arenorna riktigt än trycker Fidan Aliti på att skapa energi i vardagen och komma tillbaka starkare tillsammans.

– Jag vet att det är en fortsatt tuff situation för supportrarna att inte kunna vara på arenan. Det är likadant för oss som känner en stor saknad för deras stöd på plats. Men vi behöver de nu mer än någonsin och vi måste göra det här tillsammans.

Annons