Förändringar i ledarstaben

22 augusti, 2014 |

Patrik Hansson lämnar och Jens Nilsson blir ny assisterande tränare

Idag blev det klart att Patrik Hansson lämnar sin tjänst som assisterande tränare i Kalmar FF.

Patrik Hansson lämnar och Jens Nilsson blir ny assisterande tränare

Idag blev det klart att Patrik Hansson lämnar sin tjänst som assisterande tränare i Kalmar FF.

Patrik Hansson
– Jag har haft en fin tid i Kalmar FF och trivts bra i föreningen med spelarna och ledarna. Nu har en ny arbetsgivare presenterat ett erbjudande som passar väldigt bra fotbollsmässigt och socialt, och jag är i slutdiskussion med dem. Jag tackar Kalmar FF för ett väldigt gott samarbete och önskar föreningen och inte minst Hasse, Jensa, övriga ledare och spelare lycka till vidare med säsongen.

Ersättare till Patrik blir Jens Nilsson som lyfts upp från sin roll som ansvarig för U19. Jens inledde sitt arbete som assisterande tränare till Hasse Eklund redan under dagens träning:

Jens Nilsson
– Jag ser fram emot uppdraget och det känns spännande och stimulerande att få vara en del av ledarstaben kring vårt A-lag.

Upplyftningen av Jens innebär att Fredrik Carlén tar över huvudansvarig för U19 resterande del av säsongen.

Thomas Andersson Borstam
– Eftersom Patrik har blivit erbjuden en långsiktig lösning av en annan klubb med start redan omgående så kände vi att vi inte ville sätta käppar i hjulet för honom. Samtidigt passar det oss väldigt bra att flytta upp Jens som assisterande tränare och coach för U21-laget. Jens har i många år gjort ett mycket bra jobb med talangutvecklingen i Kalmar FF:s U19-verksamhet, och han kommer att passa utmärkt i sin nya roll.

Kalmar FF tackar Patrik Hansson för hans insatser i föreningen och önskar honom lycka till framöver

Annons