Förlängning med Henrik Rydström

22 oktober, 2021 | Nyhet

Det är mycket glädjande att kunna meddela att Kalmar FF och Henrik Rydström idag har kommit överens om en förlängning av samarbetet. Det tidigare avtalet löpte över nästa säsong och nu har man kommit överens om ett avtal som gäller t.o.m. säsongen 2024. 

Jörgen Petersson, Sportchef Kalmar FF
– Henrik har som teamledare för ett ambitiöst och skickligt team runt A-laget, varit drivande i den utveckling vi alla har kunnat följa under 2021. Hans sätt att pedagogiskt utbilda, hans noggrannhet och tydlighet har varit avgörande faktorer för denna utveckling. Förlängningen med Henrik ger en tydlig signal att vår spelmässiga inriktning ska bestå och att vi kommer att fortsätta vår strävan i att ständigt bli bättre.

Markus Rosenlund, Klubbchef Kalmar FF
– Arbetet med att skapa en organisation som kan fortsätta att utveckla oss som förening pågår för fullt. De senaste dagarna har vi presenterat Johan Israelsson som tränare i akademin och Festims nya roll i föreningen som Analysansvarig. Båda dessa ger oss möjlighet att fortsätta utveckla föreningen i den riktning vi stakat ut och en prioriterad punkt i detta var att förlänga med Henrik Rydström, vilket nu är klart. 

Henrik Rydström
– Jag älskar Kalmar FF och att vara i föreningen. Det är viktigt för mig att vara i en miljö som man känner är utvecklingsbenägen och där man jobbar ihop. Det är den stora skillnaden jag ser nu hur man jobbar inom fotbollen. Kalmar FF har en otroligt bra miljö att verka i och jag är glad att vi har kommit så pass långt som vi gjort redan nu. Med det är jag sugen på att se vad vi kan göra tillsammans framöver. Det känns otroligt stimulerande att vara en del av den här processen.

Annons