Förlust för Ramhorn i U17-VM

5 november, 2013 |

Sverige med Johan och Sebastian Ramhorn förlorade mot Nigeria i U17-VM

Sverige förlorade mot Nigeria med 3-0 (1-0) i dagens semifinal i U17-VM. Nu väntar svensk bronsmatch mot Argentina på fredag.

Kalmar FF:s Johan och Sebastian Ramhorn fanns med i den svenska startelvan och båda spelade hela matchen på varsin ytterbacksplats.

Sverige har överraskat stort i U17-VM och att laget tagit sig till semifinal är bara det en stort bedrift. I dagens match mot Nigeria var Sverige med till slutkvarten då Nigeria kunde avgöra matchen med två snabba mål inom loppet av två minuter. 1-0-målet föll imitten av den första halvleken och Sverige skapade bra chanser till en kvittering innan Nigeria som sagt var avgjorde matchen under slutkvarten.

För Sverige väntar nu bronsmatch mot Argentina som spelas på fredag klockan 14:00 och visas i TV4.