Förlust för U21

5 augusti, 2015 |

Igår blev det förlust för Kalmar FF mot IF Elfsborg i U21-serien. Elfsborg gick till halvtidsvila med 1-0 och kunde i andra halvlek utöka till 2-0. Romario ordnade reduceringen efter en fin assist på hörna av Svante Ingelsson. Men närmre än så kom tyvärr inte Kalmar FF på Borås Arena. Elfsborg vann matchen med 2-1.

Matchfakta hittar du här!

Landskrona BoIS kunde lämna Fredriksskans med en 2-1 seger

Ett mycket ungt Kalmar FF kunde ta ledningen i mitten av första halvlek genom provspelande 17-årige Behar Ferizi från IFK Värnamo. Resultatet stod sig halvleken ut men det kunde varit en större ledning för Kalmar FF då man hade två avslut i stolparna. I andra halvlek tappade  KFF spelet och tröttnade allt mer och BoIS kunde ta över spelet.

Kvittering och ledningsmål kom båda på fasta situationer sedan Landskrona haft en stor del av bollinnehavet halvleken igenom.