Förlust i Helsingborg

6 februari, 2015 |

HIF kunde vinna kvällens träningsmatch med 3-0 (1-0)

Kalmar FF inledde bäst i kvällens träningsmatch på Olympiafältet i Helsingborg.

Efter dryga halvtimmen spelad så kunde HIF ta ledningen sedan Darijan Bojanic tagit sig igenom på egen hand och avslutat delikat intill Oles högra stolpe.

KFF hade ett par bra chanser, främst genom Eriksson och Sebastian Ramhorn men halvleken slutade 1-0.

2-0 kom dryga kvarten in på andra halvlek. Även denna gång var det Bojanic som gjorde målet.

Efter 2-0 målet var det HIF som dominerade tillställningen. Innan matchen var slut höll sig HIF framme än en gång och kvällens match slutade 3-0.