Förlust i kvällens match

21 oktober, 2013 |

Djurgården vände 0-1 till 2-1 seger

Kalmar FF inledde kvällens match mot Djurgården blixtrande och redan efter 1:24 hade man en 1-0 ledning. Det var Bjørnar Holmvik som tog sig fram på vänsterkanten och fick ett inkast med sig. Bjørnar kastade snabbt till David Elm som vände upp och drog till med vänstern och bollen gick in vid bortre stolpen.

Efter målet var det DIF som hade bollinnehavet men Kalmar FF skapade chanserna. I den 15:e fick McDonald läge men skottet gick utanför vänstra stolpen.

Djurgården hade en riktigt vass chans i den 25:e minuten när man fick frispark i farligt läge men Vytautas skott tog i ribban och studsade över.

DIF tog över allt mer av spelet och skulle i alla fall få en kvittering innan halvleken var över. I den 38:e spelminuten sköt Fejzullahu ett skott som touchade en kalmarback och ställde Cramer i målet.

Andra halvlek var bara dryga sju minuter gammal när DIF tog ledningen genom Aleksandar Prijovic. I den 56:e minuten var Mcdonald riktigt nära en kvittering men hans lobb tog i stolpen och räddades på mållinjen av en back.

Fem minuter efter målet gjorde Nanne ett dubbelbyte som förändrade matchbilden totalt. Efter det så var Kalmar FF som ett nytt lag och bollbehandlingen blev som förbytt.

Jakten på en kvittering blev en lång radda av missade chanser, bollen skulle helt enkelt inte in i kväll och Djurgården kunda ta med sig tre poäng hem.

Matchfakta från kvällens match hittar du här.