Förlust i Malmö

17 oktober, 2015 |

Det blev förlust mot Malmö FF med 3-0 efter en mållös första halvlek.

Kalmar FF stod för upp bra på Swedbank Stadion mot ett Malmö FF som jagade en Europacup-plats. Efter en mållös första halvlek där så väl Papa Diouf som Marcus Antonsson eller Ismael alla med lite tur kunnat ge KFF ledningen men målchanserna blev aldrig riktigt farliga.

Istället var det MFF som i den 68:e matchminuten kunde spräcka nolla när Marcus Rosenberg distinkt sköt in 1-0 bakom Ole Söderberg.

Resultatlös kviteringsjakt
Med tio minuter kvar av matchen kunde istället Jo Inge Beget öka på ledningen till 2-0 efter blivit frispelad på bortre stolpe, innan Rosenberg med matchens sista spark fastställde slutresultatet till 3-0 på frispark.

Härnäst för Kalmar FF väntar Gefle IF nästa måndag (26/10) på Guldfågeln Arena.