Förlust i Norrköping

30 maj, 2015 |

Antonsson reducerade men KFF föll mot Peking

Kalmar FF fick en tung start på dagens bortamatch mot IFK Norrköping. Redan i den andra spelminuten kunde Emir Kujovic ge Norrköping ledningen.

Kalmar FF hade svårt att återhämta sig från den chocköppningen och tack vare Cramer i målet så höll man ett måls underläge.

I den andra halvleken ökade Norrköping på till 2-0 innan Marcus Antonsson reducerade för KFF i den 78:e minuten.

Närmre än en reducering kom inte Kalmar FF idag så nu gäller det att ta nya tag inför torsdagens möte med Hammarby hemma på Guldfågeln Arena.