Förlust i Värnamo

21 februari, 2015 |

Kalmar FF förlorade dagens träningsmatch mot IFK Värnamo med 2-0 (1-0)

Kalmar FF inledde i ett allsvenskt tempo men redan efter tio spelade minuter tappade man initiativet och IFK Värnamo kom in allt mer i matchen.

Efter dryga 20 spelade minuter kunde Värnamo ta ledningen på ett skott som ställde Lars Cramer i målet. Utöver målet så svarade Lars för flera fina ingripanden under matchen bland annat en fin dubbelräddning i slutet av första halvlek.

Andra halvlek såg ut att bli mållös men i sista minuten fick Värnamo en straff som Dzenis Kozica kunde slå förbi Cramer och han fastställde därmed slutresultatet till 2-0.