Förlust mot AIK

16 augusti, 2015 |

Det blev förlust för Kalmar FF mot AIK på Friends Arena denna eftermiddag. AIK öppnade starkt och kunde gå till halvtidsvila med 2-0 efter två mål av Johan Blomberg. När Tobias Eriksson sedan reducerade till 2-1 med 20 minuter kvar av matchen blev det en spännande avslutning. Kalmar FF tryckte på för en kvittering men AIK kunde hålla undan. Nu väntar träning som vanligt under morgondagen för att sedan ladda om till matchen mot IF Elfsborg på söndag på Guldfågeln Arena.

Matchfakta från dagens match hittar du här!

Kalmar FF förlorade hemmapremiären mot AIK med 1-0.

Kalmar FF rivstartade gårdagens match mot AIK och hade ett par bra chanser till ett ledningsmål. Trots det så var det AIK som tog ledningen i den 12:e minuten sedan Iván Obolo stött in matchens enda mål.

Kalmar FF jagade sedan en kvittering men AIK spelade förståndigt och närmare ett mål än två bra avslut kom man inte denna kväll.

Intervjuer och presskonferens kommer inom kort upp i vår Webb-TV.