Förlust mot Elfsborg

24 augusti, 2015 |

Det blev förlust i gårdagens match mot IF Elfsborg på Guldfågeln Arena. Kalmar FF inledde väldigt bra och skapade mängder av fina målchanser. Trots detta var det Elfsborg som tog ledningen med 1-0 i den 52a minuten genom Simon Hedlund. Efter detta byttes Rasmus Elm och Jonathan Ring in i jakten på en kvittering. Istället för kvittering kom Elfsborg upp och kunde punktera matchen med två sena mål, i 85e och 86e minuten.

Nästa uppgift för Kalmar FFs del blir att ta sig an Hammarby på Tele 2 Arena nu på fredag.

Matchfakta hittar du här!

Kalmar FF fick idag se sig besegrat av seriekollegan IF Elfsborg med 2-0 efter en mållös första halvlek.

Matchen på Loverslunds IP visade upp två olika halvlekar där lagen dominerade varsinn.

Första halvlek gick till ett starkare Kalmar FF men gästande Elfsborg kom igen i andra halvlek. Kalmar FF tappade försvarsspelet och Elfsborg kunde åka hem med segern efter ett mål av Anders Svensson i halvlekens inledning och ett av Daniel Mobaeck när drygt 20 minuter återstod av matchen.