Förlust mot Falkenberg

26 oktober, 2019 | Matchrapport

Det blev förlust i eftermiddagens match mot Falkenbergs FF på Guldfågeln Arena med 3-2.

Kalmar FF inledde matchen piggt och var nära direkt att ta ledningen genom York Rafael men sköt en bit över målet. Istället skulle ledningsmålet komma i inledningen av den andra halvleken när Romario fick skottläge utanför straffområdet. Med ett välplacerat avslut gav han Kalmar ledningen med 1-0.

Resultatet stod sig hela vägen fram till den 75:e matchminuten då Peter Nsima tog ner bollen på bröstet och kvitterade till 1-1. Två minuter senare var det dags igen när Anton Wede nickade in 2-1.

I den 85:e matchminuten gav Romario nytt liv i matchen när han smekte in bollen via ribban och satte 2-2. Något som alla trodde var slutresultatet.

Men i den 90:e matchminuten sköt Marcus Mathisen 3-2 till Falkenberg vilket även blev slutresultatet.

Nu väntar en oerhört viktig sista omgång på lördag när Kalmar FF tar sig an IK Sirius på bortaplan.