Förlust mot Halmstads BK

5 november, 2023 | Nyhet

Det blev en tung förlust i eftermiddagens match på Örjans vall med 3-0. Halmstad tog ledningen efter 18 minuters spel genom Naeem Mohammed, ett resultat som stod sig halvleken ut. Fem minuter in på den andra halvleken kom sedan 2-0 där Naeem Mohammed gjorde sitt andra mål för dagen. Med halvtimmen kvar fastställdes slutresultatet till 3-0 genom Viktor Granath.

Härnäst för Kalmar FF:s del väntar Djurgårdens IF i den sista matchen för säsongen. Den matchen spelas på Guldfågeln Arena nästa söndag kl.15.00. Biljetter till den matchen kan du köpa via denna länken.

Startelvan: Ricardo Friedrich, David Olafsson, Rasmus Sjöstedt, Lars Saetra (ut 71 min), Johan Karlsson (ut 88 min), Nahom Netabay (ut 56 min), Robert Gojani, Melker Hallberg (ut 56 min), Noah Shamoun (ut 56 min), Deniz Hümmet, Simon Skrabb

Ersättare: Casper Andersson (mv), Axel Lindahl (in 56 min), Kevin Jensen, Saku Ylätupa, Jacob Trenskow (in 56 min), Rony Jansson (in 88 min), Arash Jafarpour (in 71 min), Arvin Davoudi-Kia, Romario (in 56 min)

Halmstads BK- Kalmar FF 3-0 (1-0)
Mål: Naeem Mohammed 42´, 51´, Viktor Granath 61´
Örjans vall, Allsvenskan omgång 29
Publik: 5246


Annons