Förlust mot Hammarby

16 juli, 2020 | Nyhet

Kvällens match mot Hammarby IF på Guldfågeln Arena slutade med förlust, 1-2 (1-1).

Kalmar FF fick en bra start på matchen när Isak Magnusson skickade in ledningsmålet redan efter åtta minuters spel. Fidan Aliti assisterade med en fin passning innanför straffområdet där Isak avslutade med en bra träff som letade sig in via bortre stolpen.

Precis innan halvtidsvilan kunde sedan Hammarby kvittera till 1-1 efter att Paulinho sköt ett lågt skott som letade sig in vid bortre stolpen. I den andra halvleken kom även matchavgörandet när Gustav Ludwigsson kunde nicka in segermålet på ett inlägg från Paulinho.

Kalmar FF- Hammarby IF 1-2 (1-1)
Mål: Isak Magnusson (8 min), Paulinho (47 min), Gustav Ludwigsson (73 min)

Tung förlust men vi tar nya tag och blickar framåt mot nästa match som spelas redan nu på söndag när Malmö FF väntar på Eleda Stadion. Tack till alla er rödvita supportrar där ute som stöttat oss i samband med kvällens match!