Förlust mot Östersund på Guldfågeln Arena

1 juli, 2020 | Nyhet

Kvällens match mot Östersunds FK slutade med förlust 1-2.

Det blev en chansrik start på matchen där båda lagen skapade fina möjligheter för ett ledningsmål. Men det skulle dröja fram till den 43:e matchminuten innan matchens första mål kom. Edvin Crona gick på avslut utanför straffområdet och Östersundsbacken Ludvig Fritzon misslyckades med en rensning och skickade in bollen i eget mål. 1-0 till Kalmar FF, vilket även stod sig halvleken ut.

Den andra halvleken är sedan fem minuter gammal när Isak Ssewankambo kvitterar för Östersund med ett distinkt avslut utanför straffområdet. Med bara minuter kvar av matchen gick sedan Jordan Attah Kadiri omkull i straffområdet efter en duell med Henrik Löfkvist. Domaren pekade på straffpunkten och Rewan Amin rullade in segermålet för Östersund.

Vi tar nya tag och blickar framåt mot nästa match som spelas på måndag mot Varbergs BoIS. Tack till alla er som stöttat oss på olika sätt i samband med kvällens match!