Förlust mot Strömsgodset

22 februari, 2011 |

Kalmar FF förlorade dagens avslutningsmatch i La Manga med 0-1

Även i La Manga-lägrets sista match så blev det uddamålsförlust för Kalmar FF när norska Strömsgodset kuynde vinna med 1-0 efter mål av Ola Williams Kamara i den 72:a minuten.

Strömsgodset kontrollerade första halvlek i eftermiddagens match och skapade en hel del chanser. Etrit Berisha i kalmarmålet visade dock att formen är tillbaka och kunde hålla Kalmar FF kvar i matchen fram till pausvilan. Etrit avvärjde bland annat tre frilägen och agerade med pondus i målet.

I matchens 40:e minut fick debuterande Alban Dragusha se sitt andra gula kort för dagen och lämnade planen med ett ilsket rött från den norske domaren. Straxt efter den incidenten svarade Etrit återigen för en matchavgörande räddning när han först bröt ett inspel från höger och sedan snabbt var nere och plockade returbollen framför fötterna på en norrman.

Kalmar FF fick alltså spela den avslutande halvleken med tio spelare och den chansen missade inte norrmännen.