Förlust mot Värnamo

29 oktober, 2023 | Nyhet

Det blev förlust i eftermiddagens match mot IFK Värnamo med 1-3 (0-1). Ajdin Zeljkovic gav bortalaget ledningen efter två minuters spel på straff, ett resultat som stod sig halvleken ut. Gustav Engvall ökade sedan på till 2-0 efter fem minuters spel i den andra halvleken. Kvarten senare kom även 3-0 efter att Hampus Näsström vinklat in en frispark. Deniz Hümmet reducerade sedan för Kalmar FF med tjugo minuter kvar att spela.

Härnäst för Kalmar FF:s del väntar bortamatch mot Halmstads BK på söndag. Matchstart på Örjans vall kl.15.00.

Kalmar FF- IFK Värnamo 1-3 (0-1)
Mål: Zeljkovic (2 min), Engvall (52 min), Näsström (69 min), Hümmet (70 min)
Varningar: Friedrich, Engvall

Startelva: Ricardo Friedrich, Johan Karlsson (ut 58 min), Rasmus Sjöstedt, Lars Saetra, David Olafsson, Romario (ut 78 min), Melker Hallberg (ut 58 min), Robert Gojani, Simon Skrabb (ut 92 min), Jakob Trenskow (ut 58 min), Deniz Hümmet

Ersättare: Jakob Kindberg, Arash Jafarpour (in 58 min) Axel Lindahl, Rony Jansson, Nahom Netabay (in 58 min), Noah Shamoun (in 58 min), Kevin Jensen (in 78 min), Saku Ylätupa, William Andersson (in 92 min)