Förlust på Behrn Arena

22 maj, 2018 |

Det blev förlust i kvällens match på Behrn Arena mot Örebro SK med 2-1(1-1).

Efter halvtimmen spelad gick Papa Diouf omkull i straffområdet i en situation med Örebros mittback Mikael Almebäck. Domaren pekade på straffpunkten och Romario kunde göra 1-0 för Kalmar FF.

Strax innan halvtidsvilan kunde Örebro kvittera på straff. Även det efter en omdiskuterad situation där Hiago tog bollen med handen. Nahir Besara missade straffen men Filip Rogic var snabbt framme på returen och kunde peta in 1-1.

Andra halvlek bjöd på en hel del fina lägen för båda lagen även om Örebro kändes något vassare i offensiven, vilket till slut skulle ge utdelning. I den 87:e minuten stod hemmalagets Nahir Besara för en framspelning som borrade sig igenom Kalmar-försvaret där Filip Rogic kunde rulla in segermålet.

– Första halvlek är godkänd. Som det ser ut i andra halvlek var det längesen jag såg så många missade passningar. Då åker man på omställningslägen till slut och det blir en väldigt jobbig fotboll att spela, sa Nanne Bergstrand efter matchen.

Härnäst för Kalmar FF väntar match mot Hammarby IF på Guldfågeln Arena redan nu på söndag. Matchen är den sista i Allsvenskan innan VM-uppehållet. Kom och stötta laget på plats och heja fram spelarna till tre poäng!

Det blev förlust i kvällens match mot Örebro SK med 1-0(1-0) efter att Kennedy Igboananike gjort matchens enda mål i den 43:e matchminuten.

Nästa uppgift för Kalmar FF är den 16:e oktober då Hammarby kommer på besök till Guldfågeln Arena. Biljetter till den matchen köper du här!

(mer…)

En storspelande Söderberg räckte inte till för att ta poäng mot ÖSK

Örebro rivstartade kvällens match hemma på Behrn Arena och redan i den tredje minuten fick Ole Söderberg svara för ett av många fina ingrepp. Det var Patrik Haginge som tog sig in från högerkanten och skickade in bollen mot bortre stolpen men Söderberg fick ut en fot och kunde avvärja det försöket.