Förlust på Östgötaporten

14 juni, 2020 | Nyhet

Eftermiddagens allsvenska premiär mot IFK Norrköping slutade med förlust, 2-1, på Östgötaporten. Sead Haksabanovic gav hemmalaget ledningen efter fyra minuters spel. Därefter kunde Romario kvittera till 1-1 på frispark i den 38:e matchminuten, vilket även var resultatet i halvtid. Den andra halvleken var sedan kvarten spelad när IFK Norrköping fastställde slutresultatet till 2-1 genom Christoffer Nyman.

Mål
1-0 Sead Haksabonvic (4 min)
1-1 Romario (38 min)
2-1 Christoffer Nyman (56 min)

Byten, Kalmar FF
45 min: Filip Sachpekidis ut, Alexander Ahl-Holmström in
45 min: Isak Jansson ut, Carl Gustafsson in
67 min: Sebastian Ring ut, Emin Nouri in
77 min: Henrik Löfkvist ut, York Rafael in
84 min: Nils Fröling ut, Isak Magnusson in

Nästa match för Kalmar FF spelas redan nu på torsdag när Helsingborgs IF kommer på besök till Fredriksskans i en match som startar kl.19.00.

Annons