Förlustsviten fortsätter på Ullevi

31 augusti, 2014 |

Kalmar FF kunde inte vända den negativa trenden på Gamla Ullevi i dag heller

IFK Göteborg kunde ta ledningen i den 15:e spelminuten och den ledningen höll man greppet om fram till en bra bit in i andra halvlek.

Man tilldömdes då en straffspark sedan Ludwig Augustinsson sprungit in i Romario. May Mahlangu gjorde inget misstag utan placerade in bollen intill högra stolpen.

Matchen slutade 2-0 och nu väntar uppehåll för EM-kval innan Kalmar FF ställs mot Örebro SK på Behrn Arena den 15 september.

Positivt från dagens match var att vi fick se en fin debut av Ole Söderberg i målet och det första allsvenska inhoppet för 18-åriga Peter Westberg!

Matchfakta från dagens match hittar du här.