Första bortasegern bärgad i Örebro

6 maj, 2011 |

Kalmar FF tog säsongens första seger på bortaplan när Örebro SK besegrades med 2-1

På fredagskvällen tog Kalmar FF säsongens första seger på bortaplan. Mötet med Örebro SK slutade 2-1 efter mål av Daniel Mendes och Erik Israelsson.

Kalmar FF fick en drömstart på Behrn Arena med ett snabbt ledningsmål signerat Daniel Mendes. Redan i den 7:e minuten kunde brassen efter en snabb kontring rulla in bollen bakom Örebro-målvakten John Alvbåge.

ÖSK kvitterade till 1-1 i den 24:e minuten sedan ÖSK:s mittfältare Alejandro Bedoya hittade rätt bakom Etrit Berisha på passning av Samuel Wowoah.

KFF:s segermål föll i den 59:e minuten och kom från Erik Israelssons fötter – framspelad av Ricardo Santos som byttes in i slutet på första halvlek sedan Abiola Dauda tvingats utgå skadad.

Säsongens första bortaseger är därmed äntligen bärgad och Kalmar FF kan i morgon nöjda resa hem från Örebro med en bortsuddad nolla ur bortavinstkolumnen.