Första träningsmatchen avklarad

24 januari, 2012 |

Det blev uddamålsförlust mot Öster

Östers IF i Tipshallen svarade för motståndet i årets första träningsmatch. Nanne Bergstrand startade med en elva som i andra halvlek byttes på i stort sett samtliga positioner då ambitionen med matchen var att ge alla friska spelare speltid.

Efter en mållös första halvlek kunde Öster ta ledningen tidigt i andra men Kalmar FF svarade snabbt upp genom Abiola Dauda som kvitterade.

Under dryga 10 minuter kunde sedan Öster både ta ledningen och utöka till 3-1. Trots ett reduceringsmål av Papa Diouf i matchens slutskede så nådde inte Kalmar FF ända fram till en kvittering och Öster vann matchen med 3-2.