Tack för ett fantastiskt år!

31 december, 2021 | Nyhet

Vi vill önska våra medlemmar, samarbetspartners och supportrar ett riktigt gott nytt år och tacka för ett fantastiskt stöd under det gångna året.

Då är det bara timmar innan vi lämnar det här året bakom oss. 2021 blev ett bra år. Både på och utanför plan. Året började på samma sätt som 2020 avslutades med en pandemi som hade sitt grepp i samhället. Detta innebar att det fanns en stor osäkerhet inför säsongen. Både sportsligt och ekonomiskt. Får våra ungdomslag träna och spela matcher? Kommer vi få ha någon publik på matcher? Kan vi besöka skolorna för högläsning med Kalmar FF med Hjärtat. Många frågor som vi var tvungna att hantera. 

När vi nu ser tillbaka på året kom vår verksamhet igång i någon normal form igen under andra halvan av året. Det var en fantastisk känsla att få tillbaka vår publik på läktarna. Ni var verkligen saknade. På många sätt blev 2021 ett bra år för föreningen såväl sportsligt som ekonomiskt. Det har gett oss en bra grund att stå på inför kommande år.

Stödet vi sedan fått under året från medlemmar, partners och supporter har varit direkt avgörande för att vi kommer i mål med 2021 på ett bra sätt. Vi kan inte säga det tillräckligt många gånger: Tusen tack för allt!

När vi tittar in i 2022 fortsätter arbetet tillsammans med er att utveckla Kalmar FF till att bli ännu bättre. Nedan ser ni några av sakerna som står på agendan.

– Vi kommer förstärka organisationen på vissa poster där vi varit för tunna både runt sporten och Kalmar FF med hjärtat.
– Vi kommer fortsätta att utveckla oss digitalt genom att satsa på en ny studio med den senaste tekniken.
– Arbetet med femårsvisionen kommer vara klart och presenteras på årsmötet. Det blir en viktig ledstång för föreningen framåt.

Sist men inte minst så hoppas jag att vi ses nästa vecka på Gasten eller över länk när vis sparkar igång 2022 med A-lagets första träning.

Ha ett underbart 2022! 

Mvh
Anders Henriksson, Ordförande Kalmar FF
Markus Rosenlund, Klubbchef Kalmar FF

Annons