Gott Nytt År

31 december, 2010 |

Kalmar FF önskar alla ett Gott Slut & ett Gott Nytt År

Kalmar FF önskar alla ett Gott Slut & ett Gott Nytt År

Kalmar FF:s första 100 år är nu avklarade. Vi hade en fin fest på slottet, en soldränkt folkfest den 5 juni på Fredriksskans konstgräs och en 100-års bok som gav eko i hela Sverige. Att Länsmuseet hade en fotbollsutställning med fokus på Kalmar FF gjorde inte saken sämre.

Fotbollssäsongen 2010 känns som en berg- dalbana, men sett ur ett 100- års perspektiv är den givetvis framgångsrik. Hade någon garanterat en 9:e plats efter de åtta första omgångarna hade jag lyckligt tagit det budet, men så som Allsvenskan utvecklades känns givetvis en 9:e plats lite retfull.

2010 var också det sista året Kalmar FF spelade på Fredriksskans. Med ett rejält fyrverkeri tog vi adjö av vår skans. Nu blickar vi framåt och ser med stor förhoppning fram mot den första matchen på Guldfågeln Arena. Den 11 april 2011 möter vi Djurgården och vår Guldfågel kommer då förhoppningsvis att vara fullsatt.

Jag är övertygad om att vi alla känner en stor stolthet över Guldfågeln Arena när vi kör förbi byggarbetsplatsen. Jag har under året haft ett stort antal visningar av Guldfågeln Arena. Det som väcker mest förvåning under dessa visningar är hur stora inomhusytor det finns i arenan. Dessa lokaler ger oss möjlighet att göra Guldfågeln Arena till Smålands Nya Mötesplats. Vilka möten, mässor eller andra aktiviteter vi ska ha på arenan är upp till alla som vill använda den, bara fantasin sätter gränser.

Gott Nytt År och varmt välkomna till Kalmar FF:s nya skrud på Guldfågeln Arena 2011
Johnny Petersson – Ordförande Kalmar FF

Annons