GuldFågeln Arena

26 oktober, 2010 |

Information när det gäller förtur till Säsongskort

Inför försäljningsstarten av säsongskort till GuldFågeln Arena så gäller följande för er som har förtur till platser. Arenaskiss över aktuella sektioner finns länkat längst ner på sida.

Information när det gäller förtur till Säsongskort

Inför försäljningsstarten av säsongskort till GuldFågeln Arena så gäller följande för er som har förtur till platser. Arenaskiss över aktuella sektioner finns länkat längst ner på sida.

Säsongkort som sträcker sig över fem säsonger
Vi kommer under en kort tid, fram till nyår, att erbjuda ett unikt säsongskort för de kommande fem säsongerna. I det kortet ingår alla matcher som Kalmar FF spelar på GuldFågeln Arena (träningsmatcher, Svenska Cupen, Allsvenskan samt europaspel). Er stol kommer även att få en graverad namnskylt. Priset för ett femårs säsongskort är 16900 kr.
Till femårskorten har vi reserverat platser på sektion H:s övre del.

Grupper om åtta eller fler personer
För att vi ska kunna placera in kompisgäng eller liknande som vill sitta tillsammans så kommer dessa att få förtur att boka in sina platser. Dessa grupper kommer att placeras mitt på sektionerna I & G. Observera att dessa grupper måste föranmäla sitt intresse. (Se mer via denna länk)

Säsongskortsinnehavare på Fredriksskans
Nästa kategori att få förtur till säsongsplatserna är alla ni privatpersoner som har säsongskort till årets säsong på Fredriksskans. Vi har reserverat sektion H, på både övre och nedre etage samt inre delen av sektionerna I & G.

Medlemmar i Kalmar FF
Medlemmar i Kalmar FF kommer att få förtur att köpa säsongskort på samma sektioner som våra säsongskortsinnehavare på Fredriksskans, d.v.s på sektion H, på både övre och nedre etage samt inre delen av sektionerna I & G.

Ni som har säsongskort idag eller är medlemmar i Kalmar FF kommer att få mer information hemskickat om hur ni går tillväga för att boka er plats samt vilka datum som gäller, för övriga kunder hänvisar vi till kommande information på vår hemsida och via annonser i lokalpressen.

Priset för säsongskorten på Guldfågeln Arena kommer att vara 2800 – 3400 kr. Ett speciellt säsongskort för familjer kommer att finnas där du som vuxen betalar 2800 kr och medföljande minderårigt barn betalar 300 kr per säsong (gäller endast på Barometerns familjeläktare).

Nytt för i år är att vi kommer att erbjuda en räntefri delbetalning på 6 eller 12 månader.

Dessa erbjudanden gäller endast privatpersoner.

Annons