Gutu avgjorde mot Helsingborg

30 juni, 2014 |

Det blev 2-1 seger i dagens träningsmatch mot Helsingborgs IF

Kalmar FF inledde med bra spel i dagens träningsmatch på Strandängens IP i Bromölla.

Man bjöd på ett fint passningsspel och visade bra rörlighet i laget. Ledningsmålet kom redan i den 11:e minuten av Ismael.

Kalmar FF fortsatte spela bra och bjöd på en stabil defensiv som HIF hade svårt att komma igenom. I den 33:e minuten kom dock en snabb omställning som Accam förvaltade genom att kvittera.

I andra halvlek kom HIF tillbaka och spelade bra första 15-20 minuterna. Efter 25 spelade tog Kalmar Ff över kommandot igen och i den 70:e minuten kunde Archford Gutu ge Kalmar FF segern med sitt 2-1 mål.

Hasse Eklund efter matchen
– Sett över 90 minuter så är jag väldigt nöjd med hur vi genomför matchen. Vårt försvarsspel var stabilt och anfallsspelet hade bra rörelse och ett bra kombinationsspel. Nu känns det bra inför lördagen, vi fortsätter att vinna och går genom den här segern stärkta in till mötet med Mjällby på lördag.