Hallå där…

1 september, 2011 |

Rasmus Sjöstedt, som imorgon fredag reser till Joensuu för dubbellandskamp mot Finland

Först och främst. Är du överraskad att du blev uttagen till landskamperna?

– Ja, lite grann. Jag har inte varit med i landslaget sedan pojkåren och det var ett par år sedan nu, så visst kom det som en överraskning. Men samtidigt känner jag en glädje att få komma med igen för det är ett bevis på att man gjort bra ifrån sig i Kalmar FF.

Hur är känslan i kroppen såhär dagen före avresan?

Rasmus Sjöstedt, som imorgon fredag reser till Joensuu för dubbellandskamp mot Finland

Först och främst. Är du överraskad att du blev uttagen till landskamperna?

– Ja, lite grann. Jag har inte varit med i landslaget sedan pojkåren och det var ett par år sedan nu, så visst kom det som en överraskning. Men samtidigt känner jag en glädje att få komma med igen för det är ett bevis på att man gjort bra ifrån sig i Kalmar FF.

Hur är känslan i kroppen såhär dagen före avresan?

– Känslan är givetvis jättebra. Men visst, lite smånervös är man ju men samtidigt kommer det att bli en kul upplevelse.

Har du någon koll på motståndet Finland?

– Jag har ingen större koll på dem. Jag kollade igenom deras trupp och ingen som man kände igen. Den bestod bara av inhemska spelare.  

Till sist, du har kontrakt med Kalmar FF över nästa säsong också. Hur ser du på framtiden?

– Just nu är det full fokus på Kalmar FF för det är här jag vill spela. Jag har ett år kvar på mitt kontrakt så det känns bra.

Fotnot: Även lagkamraten Ludvig Öhman har inkallats till P19/92-landslaget sedan HBK:s Richard Magyar lämnat sent återbud. Ludvig, som är född 1991, kommer endast spela det första mötet mot Finland då den klassas som en inofficiell U19-landskamp.

Annons