Hallå där, Erik Israelsson

25 februari, 2013 |

Idag säger vi grattis till Erik Israelsson som fyller 24 år

Hur ska födelsedagen firas?
– Vi har två fotbollspass, ett nu på morgonen och ett senare i eftermiddag. Mellan passen tänkte jag hem och vila lite. Jag blev lite firad nu på morgonen med en god frukost så dagen började bra och jag hoppas att det fortsätter likadant. Ikväll är det planerat att gå ut och käka med tjejen och det riktiga kalaset kör vi lite senare i veckan.

Idag säger vi grattis till Erik Israelsson som fyller 24 år

Hur ska födelsedagen firas?
– Vi har två fotbollspass, ett nu på morgonen och ett senare i eftermiddag. Mellan passen tänkte jag hem och vila lite. Jag blev lite firad nu på morgonen med en god frukost så dagen började bra och jag hoppas att det fortsätter likadant. Ikväll är det planerat att gå ut och käka med tjejen och det riktiga kalaset kör vi lite senare i veckan.

Har du önskat dig något speciellt?
– Jag har önskat mig biljetter till Ulf Lundell som kommer till slottsruinen i Borgholm i sommar. Det är väl den största presenten som jag önskar mig.

Det blev oavgjort, 1-1, i gårdagens träningsmatch mot Bröndby IF i Köpenhamn. Hur ser du på matchen så här i efterhand?
– För egen del kändes det helt okej och sett till hela matchen så gör vi en bra prestation. Vi spelade efter förutsättningar och planen var riktigt tung samtidigt som det regnade och snöade om vart annat. Men det var bra att få spela en sådan här match också med sämre yttre förutsättningar, så man kan säga att det blev en nyttig genomkörare för oss.

Annons