Häng med till bortamatchen mot Mjällby AIF

18 maj, 2022 | Nyhet

Lördag den 28 maj kl 15:00 är det dags för nästa bortamatch när Kalmar FF ställs mot Mjällby AIF på Strandvallen. Vi har tilldelats cirka 600 platser på bortasektionen och målsättningen är att, likt förra året, sälja slut på våra biljetter. Värt att notera är att sektionens kapacitet minskats med 200 platser efter vår match på Strandvallen i höstas då det konstaterades att det var för trångt på sektionen. Vi har alltså färre biljetter i år än förra året, så se till att köpa din biljett i tid för att inte riskera att bli utan.

Biljetterna kostar 140 kr för vuxen och 100 kr för ungdom upp till och med 18 år om du förköper din biljett. Skulle det finnas biljetter kvar på matchdagen kostar dem 180 kr för vuxen och 140 kr för ungdom. Biljetterna köper du via denna länk!

Kalmar FF supporterunion anordnar bussar till Strandvallen. Mer information om bussresan och hur du bokar hittar du här.

Första bussen är redan full och just nu håller buss två att fyllas på. Ytterligare bussar kan tillkomma men se till att boka din plats så fort som möjligt för att vara säker på att du får en plats.

Entréerna öppnar 60 minuter innan avspark. Ingång till bortastå sker via den södra kortsidan, mot havet. Sektionen tar in 600 personer. På sektionen finns kiosk med sedvanligt sortiment, betalning sker med swish eller kontanter. Toaletter finns på sektionen. Om du kommer till matchen med egen bil rekommenderas du att parkera på grusplanen som ligger i anslutning till konstgräsplanen mittemot Strandvallen.

Annons