Häng med till Uppsala!

29 oktober, 2019 | Nyhet

Meddelande från Supporterunionen

Supporterunionen vill börja med att tacka samtliga som gjorde det möjligt att sälja slut hemmastå i lördags! Ni är fantastiska. Trots detta blev det en mörk lördageftermiddag och förlust mot Falkenberg. Vi har dock ingen mer tid att spilla på att sörja eller älta, föreningens viktigaste match på mycket länge står för dörren.

Nu handlar allt om att mobilisera våra krafter i vad som förhoppningsvis är årets sista match. Sirius är motståndet, Uppsala är destinationen och bland alla 6000 som fanns på plats på GFA i lördags vet vi att det finns så mycket hjärta för vår förening. Det ska vi visa även i omgång 30.

För att möjliggöra resan för så många som möjligt kommer vi dra ner priset så mycket vi kan. För 250:- reser du tur och retur till Studenternas på lördag. Vi kommer inte köra något pubstopp på denna resa, bussen går direkt till arenan. Istället kommer det att bjudas på varsin baguette, sponsrat av Kallskänken! Begränsat antal.

Här är vad som gäller i punktform:

Färdmedel: Buss
Avresa: Lördag 2/11 kl. 05.30 från Kalmar Central (hållplats längs Stationsgatan).
Ankomst Uppsala: ca 12.00.
Matchstart: Kl. 13.00
Beräknad hemkomst: Ca kl. 21.30.
Pris: 250:-
Matchbiljett ingår ej.

Bokar dig gör du här, eller hos Micke, 070-652 52 18, hos Jocke, 073-730 50 12 eller så skriver du till oss på Facebook eller Twitter. Tänk också på att din anmälan är bindande.

Om du aldrig har åkt på en bortaresa. Om du har följt Kalmar FF i 30 år och åkt på hundratals. Oavsett – nu är tillfället då du behövs som mest. Vi är Kalmar FF och vi ger oss aldrig. Ta med dina vänner med rödvita hjärtan och boka in er.

ALLA TILL UPPSALA.

Annons