Härlig seger mot Trelleborg

8 augusti, 2010 |

Ett mål i den 93:e minuten gav 2-1 mot Trelleborg i dagens match på Fredriksskans

Ensam om att ha tagit fyra raka trepoängare efter VM uppehållet mötte Kalmar seriens formstarkaste lag i Trelleborgs FF. Två trender hade brytits när matchen var slut. Dels Trelleborgs fina svit och Kalmars fyra raka matcher utan seger när Kalmar vann med 2-1 efter en både dramatisk och sen vändning och Kalmar var äntligen åter ett vinnande lag.

Kalmar FF pressade på under hela första halvlek men det var TFF som kunde gå till vila med en 1-0 ledning efter mål i sista minuten.

I den andra jagade Kalmar FF en kvittering och den kom i den 83:e minuten genom Ricardo Santos. Kalmar FF fortsatte jaga på för ett segermål och i den sista övertidsminuten fick Daniel Mendes publiken på Fredriksskans att brista ut i ett avgrundsvrål när han stötte in 2-1 målet 7 sekunder innan Sven-Martin Åkesson blåste av matchen.

Under kvällen kommer presskonferensen som följde matchen samt en spelrintervju upp i vår Webb-TV.