Härlig seger på Guldfågeln Arena

14 augusti, 2014 |

Emin Nouri fastställde kvällens vinnarsiffror med sitt 3-1 mål

Första halvlek på Guldfågeln Arena i kvällens match mot Falkenberg var en trevlig och fartfylld halvlek. Det var två lag som visade att dom ville anfalla som ställdes mot varandra.

Kalmar FF inledde bäst och spelade sig fram på ett bra sätt. Desto större blev kallduschen när Falkenberg stack upp i den 19:e minuten och på sitt första avslut kunde Dan Keat nicka in FFF:s ledningsmål.

Kalmar FF tappade inte spelet och i den 28:e minuten fick man utdelning. Tobias Eriksson skickade ett inlägg mot David Elm som snyggt nickade in kvitteringen intill Martlers högra stolpe.

Andra halvlek blev även den en öppen och trevlig tillställning men den här gången var det KFF som tog kommandot. I den 62:a minuten kunde Tobias Eriksson ge Kalmar FF ledningen sedan han dundrat in Måns Söderqvists precisa inspel. Tre minuter hade Falkenberg en fin kvitteringschans genom Dan Keat men den här gången gick nicken straxt utanför Cramers högra stolpe.

På övertid fick Falkenberg en sista chans men istället för en kvittering så ställde Kalmar FF om snabbt och David Elm fick fritt läge mot mål. David inväntade Emin Nouri och spelade snett in till honom och iskallt kunde Emin placera in 3-1.

Det var en skön och välförtjänt trepoängare som spelades in i kväll!