Hattrick av Romario på Falkenbergs IP

8 april, 2014 |

Kalmar FF U21 vände 1-0 underläge till 5-2 seger

Kalmar FF U21 tog sig an Falkenbergs FF på Falkenbergs IP i kväll och resultate skrevs till 2-5 (1-0).

Falkenberg kunde ta ledningen i matchens 20 minute efter en hörna och resultatet stod sig halvleken ut.

I andra halvlek fick man spelet att stämma bättre och riktigt bra stämde det för Romario som gjorde tre mål och två framspelningar.

Kvitteringen kom 10 minuter in i andra halvlek och det var Peter Westberg som frispelade Romario som inte gjorde något misstag och lade in bollen vid första stolpen.

Sex minuter senare gav Romario ledningen sedan han tryckt in sitt andra mål och i den 68:e utökade Peter Westber efter att ha blivit framspelad av Romario. Papa Diouf svarade för 4-1 i den 75:e minuten. Falkenberg hann med en reducering innan Papa tackade Romario för assisten till 4-1 genom att 10 minuter senare spela fram, just Romario, som fick fastställa slutresultatet till 5-2.

Kalmar FF:s Jens Nilsson efter matchen
– Vi är väldigt nöjda med dagens prestation. Vårt spel var ganska ok under första halvlek men i andra skruvade vi upp det och hade stundtals ett härligt passningsspel och fem fina mål fick vi se som ett resultat av det.