Henrik Jensen: ”Vi är på en bra plats just nu”

18 februari, 2024 | Nyhet

Det blev seger mot Gefle IF i dagens hemmamatch i Svenska cupen med 3-1 och Kalmar FF:s huvudtränare Henrik Jensen var nöjd efter slutsignalen på Fjölebro IP.

– Jag tycker vi gör en bra insats idag. Det offensiva spelet är i stora perioder bra. Kul också att Jacob och Kevin får göra mål. Arash står också för en fin assist från sin ytterbacksposition. Jag tycker våra offensiva spelare har tagit kliv i en positiv riktning. Jag är också nöjd med vårt återerövringsspel idag, dvs. hur snabbt vi vinner tillbaka bollen. Killarna agerar koncentrerat och vi fortsätter ta kliv framåt.

– Vi hade pratat innan matchen om att hålla bolltempo, flytta bollen snabbt och vara kontrollerade i våra aktioner. Vi pratade också om att vara snabba i vårt kombinationsspel och komma in bakom dem. Det tycker jag vi lyckas bra med och vi kunde gjort fler mål här ute idag. Det är många spelare som utvecklas i en bra riktning just nu vilket gör att laget tar kliv. Självklart har vi fortfarande steg att ta innan Allsvenskan sätter igång. Men jag känner att vi är på en bra plats just nu. Jag vill även rikta ett stort tack till alla supportrar som tog sig till Fjölebro IP idag för att heja fram oss, säger Kalmar FF:s huvudtränare Henrik Jensen.

Annons