Henrik Löfkvist lämnar Kalmar FF efter säsongen

17 november, 2021 | Nyhet

Henrik Löfkvists kontrakt med Kalmar FF, som löper ut efter säsongen, förlängs inte.

Henrik Löfkvist kom till Kalmar FF inför säsongen 2019 och gjorde under sin debutsäsong sexton matcher i den rödvita tröjan. Den 4 augusti samma säsong kom hans första allsvenska mål för Kalmar FF när han nickade in kvitteringsmålet mot Hammarby i den 84:e minuten. Efter säsongen belönades han med P4 Kalmars pris som ”Årets Kalmar FF-spelare”. Totalt har det blivit 28 allsvenska matcher och 4 matcher i Svenska Cupen i Kalmar FF. 

Henrik har precis genomgått ett mindre ingrepp och är nu på väg tillbaka in i träning. Vi vill rikta ett stort tack till Henrik för alla hans insatser i den rödvita tröjan och önskar honom lycka till med sin fortsatta fotbollskarriär! 

Henrik Löfkvist
– Vill framföra ett stort tack till alla för den här tiden i Kalmar FF. Även om jag inte bidragit så mycket sportsligt som jag hade velat har jag växt otroligt som människa under den här tiden. Nu är det dags att se fram emot nya utmaningar och förhoppningsvis ses vi på planen snart igen! Vill även passa på att önska föreningen lycka till framöver.

Annons