Henrik Rydström klar som ny U19-tränare!

28 oktober, 2016 |

Igår blev det klart att Ola Petersson lämnar sitt uppdrag som tränare för U19-laget. Idag blev Henrik Rydström klar som ny tränare. Därmed lämnar han sitt uppdrag som assisterande tränare för Kalmar FF. 

Henrik Rydström
– Jag känner ett större behov av att ha huvudansvaret för ett lag och på så sätt utvecklas som tränare. Det ska bli väldigt roligt att komma tillbaka och jag trivdes väldigt bra senast jag var U19-tränare. Miljön är stimulerande och väldigt lärorik!

Igår blev det klart att Ola Petersson lämnar sitt uppdrag som tränare för U19-laget. Idag blev Henrik Rydström klar som ny tränare. Därmed lämnar han sitt uppdrag som assisterande tränare för Kalmar FF. 

Henrik Rydström
– Jag känner ett större behov av att ha huvudansvaret för ett lag och på så sätt utvecklas som tränare. Det ska bli väldigt roligt att komma tillbaka och jag trivdes väldigt bra senast jag var U19-tränare. Miljön är stimulerande och väldigt lärorik!

Annons