Hur du kan stötta Kalmar FF

22 maj, 2020 | Nyhet

Vi får in många frågor till föreningen hur man som supporter kan bidra till Kalmar FF i denna svåra situation. Nedan har vi listat vilka möjligheter som just nu finns för att stötta föreningen. Tack till alla er som på olika sätt hjälper till. Ni betyder otroligt mycket för Kalmar FF!

Bli medlem i Kalmar FF!
Just nu är vi 1651 stycken medlemmar och har som mål att nå 2020 innan året är slut. Tryck här och bli medlem i Kalmar FF idag. Det finns även möjlighet att teckna ett livstidsmedlemsskap för 4000 kr. Är du intresserad? Mejla till henrik@kalmarff.se så hjälper vi dig.

Köp en signerad matchtröja
Den signerade upplagan av årets nya matchtröja från Select har varit oerhört populär vilket lett till att Large, XL och XXL sålt slut. Nya storlekar är på väg in. Storlekar som finns i lager just nu är i åldrarna 6, 8, 10, 12, 14 för junior samt Small och Medium till vuxen. Mejla till henrik@kalmarff.se för att beställa din tröja idag!

Välj Kalmar FF som din favoritklubb hos Unibet där 20 miljoner ska fördelas
1. Gå in här!
2. Registrera dig som kund eller logga in på ditt befintliga konto hos Unibet
3. Välj Kalmar FF som favoritklubb
4. Unibet fördelar pengarna till varje klubb vid årets slut

Besök Kalmar FF:s Drive Thru på onsdagar eller torsdagar
Då souvenirshopen har stängt finns istället möjligheten att handla i en av biljettluckorna på Guldfågeln Arena. Drive Thrun har öppet på onsdagar och torsdagar mellan kl.12-13. Samtliga intäkter från ditt köp går till att stötta Kalmar FF. 

Vill ni stötta de som stöttar oss hittar ni hela listan med Kalmar FF:s partners här!

Annons