Imorgon släpps biljetterna till cupmatchen mot AIK

14 februari, 2024 | Nyhet

Söndag den 3 mars återvänder Kalmar FF till anrika Fredriksskans IP för den sista gruppspelsmatchen i Svenska cupen mot AIK. Imorgon, torsdag, kl.10.00 släpper vi biljetterna för allmänheten på kalmarff.ebiljett.nu. Vi märker av en hög efterfrågan på biljetter till denna match och vill uppmana alla rödvita supportrar att säkra sina platser i god tid.

Kalmar FF:s supportrar hänvisas att köpa biljetter på den södra långsidan. Bortasupportrar hänvisas till den norra långsidan och köper sina biljetter via en länk som kommuniceras via AIK:s hemsida.

Under eftermiddagen idag, onsdag, skickades en biljettlänk ut till Kalmar FF:s säsongskortsinnehavare och medlemmar 2024 med möjlighet till förköpsbiljetter innan det allmänna släppet. Länken skickas ut till den e-postadress som du registrerade i samband med din betalning.

Kalmar FF-AIK
Svenska cupen
Söndag 3 mars kl.15:15
Fredriksskans IP

Biljettinformation
Alla besökare måste ha en förköpsbiljett då inga andra biljetter kommer att säljas på plats. Samtliga biljetter är onumrerade sittplatser vilket innebär att det inte är möjligt att köpa en platsspecifik biljett till denna match.

Priser
Vuxen: 175 kr
Säsongskortsinnehavare och Medlemmar: 125 kr
Ungdomar 5 t.o.m 17 år: 50 kr
Barn 0 t.o.m. 4 år går in gratis och sitter i knät på betalande vuxen

Annons