Inför Kalmar FF- BK Häcken: ”Det blir säkert en trevlig match att titta på”

24 september, 2023 | Nyhet

I eftermiddag tar Kalmar FF sig an BK Häcken på Guldfågeln Arena i omgång 24 av den allsvenska tabellen. Matchen startar kl.17.30. Har du ännu inte köpt biljett kan du göra det via denna länken.

Kalmar FF- BK Häcken
Söndag 24 september kl.17.30
Allsvenskan omgång 24
Guldfågeln Arena

Kalmar FF:s assisterande tränare Jens Karlsson om...

Senaste matchen mot IF Elfsborg
– Vi var självklart väldigt nöjda med vinsten och speciellt på sättet vi gjorde det. Bra och varierat anfallsspel och ett extremt stabilt försvarsspel. Mycket av hur vi vill se ut som lag fick vi se mot Elfsborg. Sen så finns det alltid saker vi kan utveckla och göra ännu bättre. Det har vi också haft fokus på i vår analys och diskuterat hur vi ska lyfta dessa. 

Morgondagens motståndare
– Att det är ett väldigt bra lag vi ska möta. De har ju bytt en del spelare under sommaren och ser lite annorlunda ut nu jämfört med när vi mötte dom senast. Ett lag som har några individuellt skickliga spelare som vi också måste försöka ha under kontroll. 

Den förväntade matchbilden
– Vi förväntar oss att Häcken kommer hit och vill spela på sitt vanliga offensiva sätt. Det blir säkert en trevlig match att titta på mellan två lag som vill spela bollen på marken och som prioriterar sitt passningsspel högt. Jag tror det blir en matchbild där vem som styr och ställer kommer pendla mellan lagen. För oss blir det viktigt att försöka få Häcken att försvara så mycket som det går och i de stunderna vi ska försvara så måste vi göra det lika bra som senast. 

Senaste mötena lagen emellan
2023-04-15, BK Häcken- Kalmar FF 1-3
2022-09-12, Kalmar FF- BK Häcken 1-1
2022-05-15, BK Häcken- Kalmar FF 3-1
2021-10-30, BK Häcken- Kalmar FF 1-4
2021-07-12, Kalmar FF- BK Häcken 2-3

Annons