Inför Kalmar FF – Djurgårdens IF

19 juli, 2021 | Nyhet

Nu på söndag 25 juli 15.00 tar Kalmar FF emot Djurgårdens IF i Allsvenskans omgång 12. Nedan hittar du svar på de vanligaste frågorna inför evenemanget. Vill du komma i kontakt med oss är det lättaste sättet att mejla oss på info@kalmarff.se

När släpps biljetterna?
Vi kommer släppa biljetter för allmänheten tisdag 20 juli 12.00. Biljetterna kommer säljas via kalmarff.ebiljett.nu, notera att ingen försäljning kommer ske på plats på arenan varken innan eller under matchdag.

Vilka kommer tilldelas biljetter?
Du som har köpt säsongskort är garanterad en plats på arenan. I övrigt kommer det släppas ett begränsat antal platser till föreningens medlemmar. Information kommer att delges våra medlemmar via mejl. Tänk på att minst en person i sällskapet måste kunna visa upp sitt medlemsskap vid entrén på matchdag. Annars kan du bli nekad inträde på arenan. Medlemskapet måste vara utfärdat senast onsdag 14 juli 2021 för att vara giltigt. Finns det biljetter kvar efter detta kommer det släppas upp till försäljning för allmänheten. Se ovan.

Får jag sitta på den platsen jag har köpt säsongskort till?
Du kommer inte att få sitta exakt på den platsen du köpt – detta då vi behöver sprida ut alla så den sociala distanseringen garanteras mellan våra besökare och då kan vi inte garantera att du får sitta på just din plats. En stol mellan varje åskådare gäller under hela evenemanget. När du kommer till Guldfågeln Arena, i samband med matchen, får du information om vilken plats du placeras på. Du som säsongskortsinnehavare kommer få mejl under veckan med praktisk information om hur ditt besök går till.

Kommer det finnas någon ståplatssektion?
Ja. Alla som har säsongskort på Sydostkurvan kommer denna matchen vara placerad på sina ordinarie platser på ståplats. Tyvärr kommer vi inte kunna erbjuda lösbiljetter till Sydostkurvan på grund av rådande restriktioner.

Kommer det erbjudas biljetter till bortasupportrar?
Ja. Alla frågor om biljetter från bortasupportrar hänvisas till Djurgårdens IF. Notera att det inte kommer erbjudas fler biljetter till bortasupportrar än de på bortasektionen och vi ber er att respektera detta.

Kommer man att kunna boka biljetter till övriga matcher redan nu?
Nej. Mer information om biljetter till övriga matcher kommer längre fram. I dagsläget släpper vi endast upp en match i taget. 

När öppnas arenans entréer på matchdag? 
En timme innan matchstart. Vi uppmanar alla som ska besöka matchen att komma i god tid till matchen för att förenkla insläppet av åskådare.

Annons