Inför: Kalmar FF – GAIS

22 juni, 2011 |

Dags för säsongens sjunde hemmamatch på Guldfågeln Arena

Dags för säsongens sjunde hemmamatch på Guldfågeln Arena

I morgon, torsdag, är det dags för match i allsvenskans 13:e omgång. För Kalmar FF:s del så innebär det att den sjunde matchen skall spelas hemma på Guldfågeln Arena och för motståndet svarar GAIS. Matchen döms av Johan Hamlin från Bro med Joakim Flink, Karlskrona och Jan-Erik Swärdh från Uppsala som assisterande. Fjärdedomare är Jonas Karlsson från Målilla.

Matchen startar klockan 19:00 och biljettluckorna i det sydvästra hörnet av arenan öppnar klockan 10:00. Biljetter till matchen kan du köpa här på hemsidan ända fram till matchstart – du skriver enkelt ut din biljett på skrivaren där hemma och du väljer även exakt den plats på arenan du vill ha. För er som skall stå i Kalmar FF:s klack så är det köp på arenan mot uppvisande av medlemskortet i Supporterunionen som gäller om ni inte beställt era biljetter via kansliet i förköp. GAIS supportrar som skall stå på Borta stå köper sina biljetter via hemsidan.
Kalmar Turistbyrå vid gästhamnen säljer som vanligt biljetter till våra matcher och dom har öppet 09:00-21:00 på vardagar.

GAIS kommer ju till spel med två brassar, Alvaro Santos och  Wanderson i truppen. Detta tillsammans med våra egna fyra brasilianare gör att vi imorgon fokuserar på ett brassetema.  Från klockan 17:00 kan du ta del av en försmak av sambatakter när vi bjuder på  brasilianska rytmer vid Guldbollen och från kl 17.00 och intensifieras det hela  med glödande sambadans från kl 18.00.

Förutom det så bjuder FF-kidz på en grym hoppborg utanför södra läktaren! Vill man bekänna färg så kan alla barn få schysst ansiktsmålning vid FF Kidzplatsen (södra andraplanet vid Barometerns Familjeläktare)! Så se till att vara på Guldfågeln Arena i god tid och ta del av allt det roliga som händer innan matchen.

A-truppen har nyligen avslutat det sista träningspasset inför matchen och Nanne har tagit ut den 18-mannatrupp som är aktuell för spel. Saknas gör Alban Dragusha och Daryl Smylie som ännu inte är redo för spel efter sina skador samt Markus Thorbjörnsson som bröt handleden senast mot MFF.

Nanne Bergstrand inför matchen
– Det här kan bli en väldigt tempostark och bra fotbollsmatch som kan bli riktigt rolig att titta på. Vi möter ett lag som har bra form så vi behöver komma upp i bra hemmaklass för att ro hem tre poäng.

Truppen mot GAIS 
  1. Petter Wastå 
  4. Erik Israelsson
  5. Tobias Carlsson
  6. Paulus Arajuuri
  7. Kristoffer Fagercrantz
  8. Henrik Rydström
  9. Stefan Larsson
11. Abiola Dauda
12. Daniel Sobralense 
17. Daniel Mendes
18. Johan Bertilsson
19. Ricardo Santos 
23. Mattias Johansson
25. Tobias Eriksson
26. Emin Nouri
28. Marcel Sacramento
30. Ludvig Öhman
99. Etrit Berisha

Guldfågeln Arena öppnar klockan 17:00 och kom i tid för att undvika köer vid insläppen. Tänk också på att parkeringsmöjligheterna runt Guldfågeln Arena är begränsade och vi rekommenderar i första hand andra färdsätt än till bil till arenan. Om du måste ta bilen till matchen så hittar du information om parkering m.m. under menylänken Guldfågeln Arena, bästa parkeringen hittar du vid Gastens träningsanläggning norr om arenan. Följ anvisningarna när du parkerar så löser sig parkeringsfrågan i lugn och ro.

Väljer du lokaltrafiken så rekommenderas buss 404 från Kalmar C till Hansa City. Från Hansa City är det sedan gångavstånd till Guldfågeln Arena.

Entrén vid sektionen I/K (östra läktaren) kommer att hålla öppet om du behöver lämna arenan under matchens gång eller kommer efter matchstart.

Kalmar FF:s medlemspub, belägen på den östra läktaren, öppnar portarna två timmar innan avspark och kommer hålla öppet under hela matchen. Glöm ej ditt medlemskort som måste uppvisas i entrén till puben.

Glöm inte heller att titta förbi någon av våra två souvenirbutiker på arenan. Huvudbutiken ligger vid biljettkassorna (sydvästra hörnet) och den andra ”matchbutiken” vid glasentrén på den östra läktaren. Välkomna in och handla från vårt digra sortiment av rödvita souvenirer. I lager har vi bland mycket annat vår nyss inkomna Piké samt den nya röda hodtröjan.

Kalmar FF Ungdom säljer 50/50-lotten (halva potten) där varje lott kostar 20 kronor. Lotterna säljs vid entrérna och runt om på läktarna i halvtid. Hälften av den totala omsättningen går tillbaka till en ensam vinnare och den andra hälften stöttar Kalmar FF:s ungdomsfotboll. Vinnaren presenteras i högtalarna i andra halvlek.

Kalmar FF hälsar alla besökare välkomna till Guldfågeln Arena och torsdagens match mot GAIS.

Annons